Van Driel Interieurbeplanting

Uw adviseur:
Maarten van Driel
Schubertstraat 4
5491 MV Sint-Oedenrode
Telefoon: (0413) 47 83 22
GSM: (06) 13 93 73 43
info@vandrielinterieurbeplanting.nl

 

Algemene voorwaarden | KvK nr 17184656 | BTW nr NL 1399.06.617.B01 | Copyright © EfBeeJee 2010

 

Start

DIENSTEN

PROJECTEN

ASSORTIMENT

WERKWIJZE

CONTACT

LINKS

Diensten:

Onderhoudscontracten
VDI zorgt ervoor dat uw bloemen en planten in topconditie blijven. Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Uw planten worden gereinigd en stofvrij gemaakt. Zonodig worden beschadigde planten gerepareerd en in overleg desgewenst vervangen. Het onderhoud van uw planten is daardoor tot een minimum beperkt.

Het afsluiten van een onderhoudscontract gebeurt vanzelfsprekend in goed overleg met de klant. U kunt een contract geheel op maat voor u laten samenstellen.

Wij nemen ruim van tevoren contact met u op wanneer het weer tijd is voor het onderhoud aan uw planten. U hoeft er zelf niet meer naar om te kijken.

Brandvertragend behandelen
VDI kan u als unieke service de mogelijkheid bieden uw planten en textiel te behandelen met HCA-brandvertragers zodat aan de bestaande normen van ISO en NEN worden voldaan. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan aankleding in horecagelegenheden. Brandvertragende toepassingen zijn in dit kader een hot item.

Na de behandeling kan het materiaal als moeilijk ontvlambaar worden geclassificeerd in de zin van de Nederlandse norm NEN en ISO 6941. (tijd navlam <15 seconden, tijd nagloei < 60 seconden). Het materiaal voldoet aan klasse 2 van de Nederlandse norm NEN 6065.

VDI is gemachtigd om een certificaat van behandeling te verstrekken dat u desgewenst kunt overleggen bij een brandweercontrole of verzekering.

Deze behandeling heeft een geldigheidsduur van één jaar. Het dient daarom aanbeveling hiervoor een onderhoudscontract af te sluiten.